Колеги имам алфа 145ts 1.4, 103 коня бронята е с кръглите халогени от 00 г. мога ли да ползвам калници, капак, долната греда и маската от 146 или от старата визия с правоъгълни халогени блъснах се на път за болницата не ми се бракува машината но не мога да намеря по моргите от моята модификация Моля за помощ смисъл да ми отговорите съжалявам, ако не съм задал въпроса правилно или ако има такава тема но съм в болница.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвместимост на части 145/146
Collapse
X
-
Май ще я погребвам алфата гредата, която е заедно с роговете е крива може да се оправи като намеря друга алфа и я отрежа но никъде няма външно 145 са еднакви но вътре на модел 1.4.ts 2000г. гредата е друга яд ме е че двигателя е на 7000км от ремонт.
Comment
-
145 и 146, фейсови, трябва да са еднакви отвън и отвътре. Ако роговете не са се изкривили, тази греда съм виждал да се продава отделно, а и по моргите със сигурност ще намериш. "Очилата" към които се закрепват фаровете, също са различни преди и след фейс. Като си направиш сметка броня, калници, капак, фарове, маска, най-вероятно радиатор (или два + климатичен) + монтаж и боя, и ще прецениш какво да правиш.146 1.6TS CF1 '98
sigpic
Comment
Comment